Cuplul surd vrea doar un copil surd și un pacient critic cu tatuaj DNR

Femeia este conștientă și conștientă de împrejurimile sale, dar nu vorbește engleză, iar medicul s-a bazat pe membrii familiei sale pentru a traduce. La auzul diagnosticului, fiul femeii, care își sprijină financiar numai mama, îl ia deoparte pe medic și îi cere medicului să nu-i spună mamei sale despre starea ei și să renunțe la tratament.

Restul familiei se convoacă și insistă ca femeia să nu fie informată sau tratată, explicând că, în țara natală, medicii protejează în general astfel de știri de pacienții mai în vârstă și le permit să moară în liniște fără nicio încercare de intervenție.

Vedeți rezultatele și ce poate spune un expert în etică.

Gregory Dolin, MD, JD, este profesor asociat de drept și codirector, Centrul pentru Medicină și https://harmoniqhealth.com/ro/urotrin/ Drept de la Universitatea din Baltimore, unde studiază și dreptul brevetelor biofarmaceutice. Opera sa include o serie de articole științifice, prezentări, briefuri amicus și mărturii congresuale.

Și consultați câteva dintre cazurile noastre de consultare etică din trecut: OK pentru a oferi bebelușilor un medicament experimental care nu este în proces ?, cuplul surd vrea doar un copil surd și pacientul critic cu tatuaj DNR.

Ultima actualizare 31 ianuarie 2020,,

CAMBRIDGE, Mass., 13 aprilie – FDA a aprobat o formulare injectabilă lunară de Vivitrol (naltrexonă pentru eliberare prelungită) pentru tratamentul pacienților dependenți de alcool, au anunțat astăzi Alkermes și Cephalon.

Medicamentul, destinat utilizării de către pacienții ambulatori care nu beau în mod activ, ar trebui utilizat în combinație cu sprijin psihosocial, se arată în anunț.

Companiile au declarat că vor comercializa medicamentul în doze de 380 mg IM și se așteaptă ca produsul să fie disponibil până în iunie.

"Vivitrol este primul medicament o dată pe lună pentru dependența de alcool, care asigură că pacienții beneficiază de medicamente pe parcursul întregii luni," a declarat Richard Rosenthal, MD, președinte, psihiatrie la Spitalul St. Luke’s-Roosevelt Center din New York, în declarația companiilor.

Vivitrol leagă receptorii opioizi din creier și datele preclinice sugerează că legarea are ca rezultat blocarea neurotransmițătorilor care promovează dependența de alcool. Se consideră că această blocadă este mecanismul prin care Vivitrol reduce consumul de alcool la pacienții tratați.

Într-un studiu de fază III de șase luni, pacienții tratați cu Vivitrol (380 mg) și suportul psihosocial au demonstrat o reducere a zilelor de băut intens în comparație cu pacienții tratați cu placebo și suport psihosocial.

La un subgrup de pacienți care au fost abstinenți timp de o săptămână înainte de a începe tratamentul cu Vivitrol, medicamentul a fost asociat cu abstinență continuă la un număr semnificativ de pacienți (fără recidivă). Mai mult, pacienții care erau abstinenți înainte de a primi injecția inițială de Vivitrol au avut o reducere mai mare a zilelor de băut și a zilelor de băut intens.

Deși Vivitrol a fost în general bine tolerat, cele mai frecvente efecte secundare fiind greață, vărsături, cefalee, oboseală și respingeri la locul injectării, s-a raportat că doze mari de naltrexonă cauzează leziuni hepatocelulare.

Medicamentul a fost contraindicat la pacienții cu hepatită acută sau insuficiență hepatică și "utilizarea la pacienții cu afecțiuni hepatice active trebuie luată în considerare cu atenție, având în vedere efectele sale hepatotoxice." Dar compania a spus că la dozele recomandate Vivitrol nu pare a fi hepatoxic.

"Pacienții trebuie avertizați asupra riscului de leziuni hepatice și sfătuiți să solicite asistență medicală dacă prezintă simptome de hepatită acută," au spus companiile.

Vivitrol este contraindicat la pacienții cărora li se administrează analgezice opioide. De asemenea, este contraindicat la pacienții dependenți de opioizi și la pacienții supuși retragerii opioidelor.

WASHINGTON – FDA a aprobat primul medicament non-opioid pentru a trata retragerea opioidelor la adulți "facilitează întreruperea bruscă a opioidelor la adulți," a declarat agenția miercuri.

Producătorul US WorldMeds a declarat că va comercializa medicamentul imediat ce vara aceasta, sub numele comercial Lucemyra.

"Știm că simptomele fizice ale retragerii opioidelor pot fi una dintre cele mai mari bariere pentru pacienții care caută ajutor și, în cele din urmă, depășesc dependența," Comisarul FDA Scott Gottlieb, MD, a declarat în anunțul agenției. "Teama de a experimenta simptome de sevraj împiedică adesea pe cei care suferă de dependență de opioide să caute ajutor. Și cei care solicită asistență pot recidiva din cauza simptomelor continue de sevraj."

"Aprobarea astăzi a primului tratament non-opioid pentru gestionarea simptomelor de sevraj la opioide este un pas înainte binevenit," Secretarul HHS, Alex Azar, a declarat într-un alt comunicat de presă emis miercuri după-amiază. "Salut activitatea FDA, precum și a Institutului Național pentru Abuzul de Droguri, care a sprijinit studiile clinice ale tratamentului, în stabilirea priorităților eforturilor de prevenire și tratare a dependenței de opioide."

Lofexidina este un agonist al receptorului alfa 2-adrenergic oral, selectiv, care reduce eliberarea de norepinefrină. "Se crede că acțiunile noradrenalinei în sistemul nervos autonom joacă un rol în multe dintre simptomele retragerii opioidelor," a spus FDA. Lucemyra este similară cu clonidina, pe care personalul FDA a remarcat-o în discutarea medicamentului cu un comitet consultativ în martie, fiind adesea utilizată în afara etichetei pentru simptomele de sevraj la opiacee.

Utilizarea lofexidinei ar trebui să facă parte dintr-un plan de tratament pe termen lung pentru pacienții care opresc opioidele atunci când sunt dependenți fizic, au indicat FDA și US WorldMeds.

Doza recomandată pentru lofexidină este de trei comprimate de 0,18 mg administrate pe cale orală de patru ori pe zi, când pacienții prezintă simptome maxime de sevraj (în general, 5 până la 7 zile după ultima utilizare a opioidelor, a spus compania într-un comunicat de presă). Tratamentul poate continua până la 14 zile și trebuie întrerupt treptat timp de 2-4 zile.

În propriul anunț de aprobare, US WorldMeds a inclus următoarele precauții pentru pacienți:

"Lucemyra nu te va împiedica să poftești opioide""Lucemyra poate diminua severitatea simptomelor, dar este posibil să nu le prevină complet""Alcoolul, barbituricele și benzodiazepinele trebuie utilizate cu precauție""Spuneți medicului dumneavoastră dacă ați fost diagnosticat vreodată cu boli de rinichi sau boli de ficat""Este important să rămâi hidratat"

FDA a spus că va necesita 15 studii post-comercializare privind lofexidina, "incluzând atât studii pe animale, cât și pe oameni" pentru a examina dacă medicamentul ar putea fi utilizat și la reducerea treptată a opioidelor și la pacienții copii și, de asemenea, pentru a înțelege mai bine efectele potențiale asupra tensiunii arteriale și a funcției hepatice. Siguranța și eficacitatea la pacienții cu vârsta sub 17 ani nu au fost stabilite, a menționat agenția.

Siguranța și eficacitatea Lofexidinei la adulți au fost susținute de două studii clinice randomizate, dublu-orb, controlate cu placebo; au fost revizuite în timpul unei reuniuni a Comitetului consultativ al medicamentelor psihofarmacologice al FDA la sfârșitul lunii martie. În voturile din 12-0 și 11-1, comitetul a susținut aprobarea pentru ameliorarea simptomelor de sevraj la opioide la pacienții dependenți fizic care opresc brusc opioidele și pentru menținerea acestora în tratamentul de sevraj. FDA a acordat cererea medicamentului Revizuirea priorității și denumirile rapide.

Marea Britanie a aprobat lofexidina la mijlocul anilor 1980 pentru ameliorarea simptomelor "la pacienții supuși detoxifierii opiaceelor," cu pacienții din anii 1990 care luau de obicei doze cuprinse între 1,6-2,2 mg pentru o mediană de 10 zile, conform unei revizuiri a FDA.

Ultima actualizare 17 mai 2018,

De la publicarea sondajului, peste 55% dintre respondenți au spus "da" la întrebare, "Ar trebui FDA să țină cont de costuri atunci când aprobă noi medicamente?"

Antibioticele pot ajuta la ameliorarea simptomelor bolii Lyme la copii, potrivit noilor cercetări. Acum, MedPage Today întreabă:

,

DENVER – Medicii de familie sunt frustrați de lacunele de formare pentru tratamentul dependenței de opioide, precum și de lipsa accesului pacienților și de barierele în calea prescrierii și duc această frustrare la reuniunea Congresului delegaților al Academiei Americane a Medicilor de Familie (AAFP) aici.

Pe parcursul unei dezbateri îndelungate și pline de spirit, în delegații comitetului de referință, s-au presat o serie de schimbări, inclusiv sprijin pentru prescrierea sporită și oportunități de instruire pentru medicii de familie.

"Singura persoană care poate scrie rețeta [naloxonă] este șeful departamentului de sănătate.," un delegat a declarat unui comitet de referință al Congresului. "Acest lucru creează bariere semnificative pentru pacienții noștri."

Un alt delegat, din Massachusetts, a declarat că furnizorii din acel stat au putut distribui naloxonă, dar "Oamenii ar trebui să știe, auto-injectorul costă 600 USD, o creștere a prețului cu 50% în ultimii 2 ani, iar injecția nazală costă doar 25 USD."

Congresul a aprobat o rezoluție care sprijină utilizarea naloxonei de către primii respondenți, precum și autorizarea medicilor să prescrie naloxonă membrilor familiei utilizatorilor de opioide și protecție legală pentru cei care prescriu medicii.

Dar nu a fost adoptată o rezoluție privind utilizarea în siguranță a metadonei pentru gestionarea durerii, care propunea ca AAFP să susțină că FDA dezvoltă o strategie de evaluare și atenuare a riscurilor (REMS) pentru a stabili competența minimă pentru medicii care prescriu metadonă.

Un delegat din Texas a spus că atunci când oxicodona a fost scoasă din formularul său, medicii au început să prescrie metadonă, "dar nu au fost instruiți să facă acest lucru."

"Este diferit din punct de vedere chimic de morfină și alte opioide, așa că medicii trebuie să învețe cum să o prescrie," el a adăugat.

Un delegat din New York a fost de acord să spună: "Cel mai important lucru pe care îl putem face este să lucrăm la problemele formulare. Primele noastre întrebări ar trebui să fie ceea ce este mai bine pentru pacienți. Al doilea număr este modul în care membrii noștri sunt instruiți."

"Am întâlnit documente care dau metadonă femeilor însărcinate," el a adăugat. "Educația pe care o primim nu este suficientă"

Deoarece metadonă este ieftină, delegatul din New York a avertizat că are un potențial ridicat de abuz, ceea ce a subliniat importanța antrenamentului.

O altă rezoluție a solicitat AAFP să sprijine educația furnizorului pentru tratamentul de la birou al dependenței de opioide cu buprenorfină.

Maine a făcut titluri naționale cu statistici despre abuzul de droguri acolo, iar un delegat din Maine a avut această statistică îngrozitoare: "Moartea cauzată de supradozaj este prima cauză de deces la adulții cu vârsta cuprinsă între 18 și 30 de ani."